Wooncafé: Jouw Avond vol Wooninspiratie en Advies!

Wooncafé: Jouw Avond vol Wooninspiratie en Advies!

 

🗓️ Vrijdag 4 oktober | 19:00 - 21:00 uur
📍 Deerenberg en Van Leeuwen, Alphen aan den Rijn

Kom langs voor een gezellige avond vol informatie, inspiratie en een drankje (verzorgd door Bruyntje Beer). Stel al je vragen, en ontdek de mogelijkheden voor jouw (toekomstige of huidige) woning. Of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning, het afsluiten van je hypotheek, verduurzaming of de inrichting van je woning – wij helpen je op weg!

Op deze avond staan experts voor je klaar, waaronder:

  • Hypotheekadviseurs Freek Hypotheek

Freek zorgt voor je hypotheek, in iedere fase van je leven. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen of juist scheiden. Ook als je jouw bestaande hypotheek aan wilt passen. Freek doet er alles aan om voor jou de beste oplossing te vinden. En we regelen natuurlijk ook alle verzekeringen die erbij horen. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. Zodat jouw hypotheek mee verandert met jouw leven, jouw inkomen en jouw wensen. Ken jij Freek al? Leuk om kennis te maken!

  • BLC Bouw

Bekend van TV.

Adviseert, denkt mee, heeft een showroom met PVC Vloeren,  Sanitair en raamdecoratie  en een groot netwerk (collega aannemers/bedrijven zoals vloerverwarming, dakkapellen etc...) Alles onder 1 dak. Tijdens de informatie avond kunnen wij vragen beantwoorden & advies geven over de mogelijkheden voor een toekomstige verbouwing. www.blcbouw.nl

  • Limes Netwerk Notarissen

Bij Limes Notarissen is een notariële akte meer dan alleen een akte. Persoonlijk advies door naar u te luisteren staat op één, gevolgd door een sterke akte op maat.

Door onze persoonlijke touch, en mede dankzij ons netwerk kunnen wij u een juridische totaaloplossing leveren.

Gaat u voor het eerst een woning aankopen? Gaat u voor het eerst samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aan? Gaat u binnenkort een bedrijf starten? Wilt u uw erfgenamen zo goed mogelijk verzorgd achterlaten en zo min mogelijk erfbelasting verschuldigd zijn? Of wilt u voorkomen dat bij wilsonbekwaamheid uw naasten in de problemen komen? Onze juristen geven u graag een optimaal advies voor uw persoonlijke situatie. Zoek ons op tijdens het Wooncafé van Deerenberg & Van Leeuwen in Alphen aan den Rijn!"

Notarissen die uw taal spreken | Limes Notarissen

  • Hovenier Vos

VOS hoveniers is een creatief en vakbekwaam hoveniersbedrijf gevestigd te Noorden. Richard Vos werkt samen met zoon Christian in het bedrijf. Al ruim 7 jaar hebben zij ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Samen vormen ze het hoveniers duo die traditionele waarden en kennis toepassen, gecombineerd met innoverende ideeën en een vooruitstrevende aanpak. Vos Hoveniers - Hoveniers met passie voor het vak!

  • Huigen Wonen

Huigen Wonen is dé specialist op het gebied van woningtextiel. Wij bieden een ruim assortiment aan van vloer, raam, wandbekleding tot buitenzonwering. Het ultieme thuis gevoel, dat gunnen wij iedereen! Wij helpen je graag bij het waarmaken van je woondromen. Een persoonlijk huis vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom is een deskundig, persoonlijk advies en het juiste vakmanschap bij ons vanzelfsprekend. Huigen Wonen - Woonwinkel Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Nieuwkoop

Kom je ook naar het Wooncafé op 4 oktober? Dan laten we graag de mogelijkheden zien en kan je alvast een voorproefje nemen hoe leuk het is om je woning geheel naar eigen smaak in te richten.

  • Hillsafety

Wij verkopen, installeren en onderhouden uw inbraakbeveiligingcamerabewakingbrandpreventie en communicatiesystemen. Als onderdeel van de GM groep in Alphen aan den Rijn, bieden wij complete beveiligingsoplossingen. Wij zijn BORG en BMI erkend via het NCP en installeren systemen volgens de normen bij o.a. particulieren en bedrijven.
Uniek en innovatief zijn de sleutelwoorden voor onze organisatie. Home - Hillsafety

  • Nuovo Antico

Bent u op zoek naar mooie tegels voor uw nieuwbouw woning? Wilt u een mooie badkamer realiseren, een strakke haard; hout, gas of elektrisch? Ga dan langs bij Nuovo Antico. Mét showroom in Alphen aan den Rijn! Van complete ontwerpen en inbouw (haard of badkamer), tot het leveren van vloeren, tegels, schouwen en sanitair. Nuovo Antico heeft niet alleen de producten, maar vooral ook de kennis in huis. Neem het plaatsen van een haard, zeer specialistisch werk. Nuovo Antico geeft advies bij de aankoop en neemt u mee in het proces van realisatie. We zien u graag op het WoonCafé en beantwoorden al uw vragen. www.nuovoantico.nl

  • SB Interieur

Wil je wat meer weten over de mogelijkheden van maatwerk interieur zoals keukens en kasten?

Tijdens ons Wooncafé krijg je de unieke kans om kennis te maken met SB Interieur en onze expertise in maatwerk meubels.

Of je nu droomt van een op maat gemaakte kast, een volledig gepersonaliseerde keuken, of slimme oplossingen voor kleine ruimtes en schuine wanden, wij staan klaar om je te helpen. Maatwerk is er voor iedereen, van kleine aanpassingen tot grote projecten.

In een ontspannen sfeer kun je al je woonvragen stellen en ontdekken wat de beste oplossingen zijn voor jouw woning. Van het eerste idee tot de praktische uitvoering: we begeleiden je graag bij elke stap. Of je nu een klein project voor ogen hebt of je volledige woning wilt aanpakken, we laten je graag zien welke mogelijkheden speciaal voor jouw situatie ontworpen kunnen worden.

Grijp deze kans om kennis te maken, advies in te winnen, nieuwe ideeën op te doen en te ontdekken hoe je kunt beginnen met het realiseren van jouw droominterieur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons Wooncafé!

https://www.sb-interieur.nl/

  • ST/Warmte

ST/Warmte is koploper op het gebied van toepasbare duurzame apparatuur voor uw woning of bedrijfspand in het groene hart van de randstad.

We komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om te besparen op de energierekening, of om het wooncomfort te verhogen.

Wij bieden aan installatie en reparatie voor:

- CV-ketels

- Warmtepompen, hybride of full electric

- Warmtepomp boilers

- Airconditioning

- Zonnepanelen

- Batterijen voor opslag van energie

- Laadpalen

- Waterontharders

- Vloerverwarming

- Onderhoud

Home - (stwarmte.nl)

  • Renovlies.net

Renovlies is dé oplossing voor iedereen die snel en voordelig gladde, strak afgewerkte muren wil. Bij Renovlies.net bieden we hoogwaardige Renovlies behang aan dat naadloos en egaal op je muren wordt aangebracht, zonder scheuren of oneffenheden. Of je nu net een nieuwbouwwoning hebt of je bestaande woning een frisse uitstraling wilt geven, met Renovlies creëer je in no-time een perfect afgewerkte ruimte.

Nieuwbouwwoning niet behangklaar? Wij lossen het voor u op!

Bij Renovlies.net merken we dagelijks dat nieuwbouwwoningen vaak niet behangklaar zijn als projectontwikkelaars beloven. Muren blijken in de praktijk niet voldoende behangklaar te zijn om direct te behangen. Dit kan variëren van oneffenheden en ruwe plekken tot kleine beschadigingen (zoals beton bulten, gefreesde leidingen en gipsblokken voegen) die het eindresultaat beïnvloeden. Wij bieden de oplossing! Onze Renovlies.net behangers pleisteren de wanden eerst volledig glad, zodat ze echt behangklaar zijn. Vervolgens brengen wij ons hoogwaardige Renovlies aan voor een perfect strakke en duurzame afwerking. Zo weet u zeker dat uw muren er prachtig uitzien, zonder verborgen gebreken. En op tijd klaar! Hierdoor heeft u geen verrassingen in de planning. Kortom, altijd antwoord op behangklare muren. 

Bezoek Renovlies.net showroom en ontdek hoe je jouw huis een moderne, strakke uitstraling kunt geven met ons kwaliteitsbehang. We zien je ook graag op het Wooncafé van Deerenberg! Kom langs voor persoonlijk advies en inspiratie. Wij helpen je graag verder met al je vragen over Renovlies en de mogelijkheden voor jouw woning.

En onder alle bezoekers verloten wij een mooie laser afstandsmeter!

  • Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars

Voor alle woonvragen kan je uiteraard terecht bij één van onze makelaars die aanwezig zijn. We kunnen je adviseren over maatregelen om de woning te verduurzamen. Wat voor impact hebben diverse maatregelen, verbouwingen op de verkoopbaarheid en verkoopprijs van de woning. Daarnaast kan je ook met ons overleggen over de woningen die je gaat bekijken op de NVM Open Huizendag. Wil je weten wat wij voor u kunnen doen als aankoopmakelaar? Of heb je andere vragen die je ons wilt stellen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Alphen aan den Rijn.. Home | Deerenberg en Van Leeuwen Makelaars

 

Mis dit informatieve en gezellige evenement niet! Zet vrijdag 4 oktober in je agenda!

Adres:

Raoul Wallenbergplein 21, Alphen aan den Rijn

Datum:

 Vrijdag 4 oktober 2024

Tijd:

19:00 – 21:00 uur

Parkeertips

U kunt parkeren achter ons kantoor of in de Castellumgarage.

Gaat u op de duurzame tour? Er is uiteraard voldoende plek om uw fiets te stallen.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Stappenplan voor het verduurzamen van uw woning

Stappenplan voor het verduurzamen van uw woning


Het verduurzamen van uw woning is een belangrijke stap naar een duurzamer leven en kan bovendien aanzienlijke besparingen opleveren op uw energierekening. Dit proces omvat meerdere stappen, van het analyseren van uw huidige situatie tot het daadwerkelijk implementeren van duurzame maatregelen. Hieronder volgen vijf stappen die u kunt nemen om uw woning te verduurzamen.

Deel 1 van onze serie: verkoopstyling per ruimte!

Deel 1 van onze serie: verkoopstyling per ruimte!

Voorzijde van de Woning: Eerste Indruk Telt!

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij