Deel 1 van onze serie: verkoopstyling per ruimte!

Deel 1 van onze serie: verkoopstyling per ruimte!

 

Bij het verkopen van je huis is de eerste indruk cruciaal. Daarom delen wij vandaag onze beste tips voor de voorzijde van je woning. Wil je dat je huis er op zijn best uitziet tijdens bezichtigingen en op de foto’s? Lees dan snel verder! 

1. Alle overbodige spullen weghalen Een opgeruimde voorzijde oogt aantrekkelijk en verwelkomend. Zorg dat fietsen, speelgoed en andere losse spullen uit het zicht zijn. 

2. Zorg dat alle ramen schoon zijn Schone ramen laten meer licht binnen en geven een verzorgde indruk. Neem de tijd om alle ramen grondig te reinigen. 

3Zorg voor een open aanzicht  Snoei heggen, bomen en struiken zodat de woning goed zichtbaar is. Een open aanzicht maakt de woning uitnodigender. 

4Verwijder onkruid en zorg dat de bestrating schoon is  Onkruid en vieze bestrating doen afbreuk aan de uitstraling. Verwijder onkruid en geef de bestrating een goede schoonmaakbeurt. 

5. Haal de auto op de oprit weg Tijdens bezichtigingen en het maken van foto’s is het beter om de oprit vrij te maken. Dit geeft potentiële kopers een beter beeld van de ruimte. 

6. Zet plantenbakken met planten of bloemen bij de voordeur Een paar mooie plantenbakken kunnen veel doen voor de sfeer. Kies voor kleurrijke bloemen of groenblijvende planten voor een uitnodigende entree. 

Wil je meer tips voor de andere ruimtes in en rond je woning? Neem dan contact met ons op! Heb je een specifieke Checklist of Plan van Aanpak nodig voor jouw woning? Maak een afspraak met onze verkoopstyliste Patricia www.wkstyling.nl en krijg advies op maat. Neem contact met ons op via 0172-472651 of makelaardij@deerenberg.nl 

Gerelateerde Nieuwsberichten

Wooncafé: Jouw Avond vol Wooninspiratie en Advies!

Wooncafé: Jouw Avond vol Wooninspiratie en Advies!

🗓️ Vrijdag 4 oktober | 19:00 - 21:00 uur
📍 Deerenberg en Van Leeuwen, Alphen aan den Rijn

Kom langs voor een gezellige avond vol informatie, inspiratie en een drankje (verzorgd door Bruyntje Beer). Stel al je vragen, en ontdek de mogelijkheden voor jouw (toekomstige of huidige) woning. Of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning, het afsluiten van je hypotheek, verduurzaming of de inrichting van je woning – wij helpen je op weg!

Stappenplan voor het verduurzamen van uw woning

Stappenplan voor het verduurzamen van uw woning


Het verduurzamen van uw woning is een belangrijke stap naar een duurzamer leven en kan bovendien aanzienlijke besparingen opleveren op uw energierekening. Dit proces omvat meerdere stappen, van het analyseren van uw huidige situatie tot het daadwerkelijk implementeren van duurzame maatregelen. Hieronder volgen vijf stappen die u kunt nemen om uw woning te verduurzamen.

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij